Vattenburna produkter/ CornerAir

FUNKTION

CornerAir är en lågbyggande envägsblåsande induktionsapparat/klimatdon för tilluft, kyla och värme för montage i hörn vägg-tak eller på vägg. Med primärluftsflödet som drivkraft induceras rumsluft genom lamellbatteriet som då bortför eller i förekommande fall tillför värme. Primär- och den konditionerade sekundärluften tillförs rummet via spridardelen horisontellt längs undertaket.

BESKRIVNING

Apparathus med primärluftskanal som har fasta dysor, åt en sida. På långsidan finns ställbara luftriktare (AirFlex) som standard. Dessa gör det möjligt att rikta luften och på så sätt få ett dragfritt inneklimat. Fasta dysor kan levereras i standardsteg eller med orderstyrt flöde och tryck. Separata rör för kyla och i förekommande fall värme. Primärluftanslutning bakåt alternativt uppåt i nippeldimension. Synliga delar är pulverlackerade. Underdel med perforerad plåt är lätt nedfällbar för inspektion och service.

MATERIAL

Apparathus och luftkanal av varmförzinkad stålplåt. Dondel av pulverlackerad stålplåt i vit standardkulör, andra kulörer kan erhållas. För närmare information om kulör, se separat dokument Produktspecifikation. Batteri av kopparrör och lameller av aluminium.

MONTAGE

CornerAir monteras dikt mot tak/vägg. För upphängning finns fyra upphängningspunkter uppåt och två mot vägg. Luftanslutning bakåt eller uppåt sker med medleverad vinkel. Vattenanslutning sker inuti baffeln.

 

AMA-text

Högerklicka i rutan, välj markera allt, högerklicka igen, sedan kopiera och klistra in där du vill ha det.

info@klimatbyran.se | Sitemap | Cookies

Copyright Klimatbyrån AB © 2020 All Rights Reserved
Klimatbyrån AB • Travbanegatan 6 • 213 77 MALMÖ