Tekniker – ventilation och styr

Klimatbyrån söker en styr- och reglertekniker inom ventilation

Klimatbyrån har levererat produkter för ventilation sedan 70-talet. Huvudkontoret med utveckling, försäljning, administration och lager ligger i Malmö. Säljkontor finns även i Helsingborg, Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Idag erbjuder vi ett heltäckande sortiment av VAV-produkter samt produkter för laboratorier och renrum med kompletta luft- och vattenburna system för behovsanpassad rumsreglering av ventilation, värme, kyla och belysning. Genom vår serviceavdelning tillhandahåller vi även ett tjänsteutbud med fokus på att driftsätta samt serva våra behovsanpassade ventilationslösningar. Vår affärsidé är att i dialog med kunden erbjuda produkter och system för ett hälsosamt och energieffektivt inomhusklimat.
 

Motiveras du av att arbeta med ny teknik och energibesparing i en roll som erbjuder flexibilitet och inflytande? Är du prestigelös och tycker om kundkontakt? Som tekniker hos Klimatbyrån i Malmö erbjuds du möjlighet att jobba i lokala projekt nära kunderna som involverar den senaste tekniken. Du kommer samtidigt ingå i ett större projektteam med kollegor både i Sverige och Danmark. Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka tjänsten redan idag.

 

Arbetsuppgifter
Som tekniker hos oss arbetar du självständigt i samråd med våra projektledare och säljare. I tjänsten ingår konfigurering, driftsättning och service av våra egna ventilations- och styrlösningar på nya och befintliga anläggningar. Tjänsten innebär ett stort kontaktnät både internt och externt. Vi tror mycket på att ge möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt ge ett större ansvar.

Tjänsten är placerad i Malmö, på vårt kontor i Elisedals industriområde. Ditt arbetsområde blir i huvudsak Skåne. Visst resande kan komma att ske i övriga Sverige.

Vem är du?
Som person brinner du för att lösa problem och samarbeta med andra, såväl kollegor som med kunder. Du tycker om att vara hjälpsam och sprida den kunskap och kompetens du har men har också förmågan att ta hjälp av andra där du ser att det kan leda till bättre lösningar. Vidare har du god teknisk förståelse, är strukturerad och noggrann med förmåga att se helheten.

Kompetenskrav
• B-Körkort.
• God teknisk förståelse och administrativ förmåga.
• Goda IT-kunskaper, PC/Windows och förekommande mjukvaror, t.ex. Office 365, ärendehanteringssystem.
• Kunna formulera och uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta med:
• Ventilationsteknik, t ex installation, service eller injustering.
• Styr- och reglerteknik, bl a Modbus RTU, PLC.
• Fastighetsautomation.
• Systematisk felsökning.

Ansökan
Sök tjänsten genom att e-posta din ansökan i PDF-format till serviceansvarig, Patrik Svensson.
E-post: patrik.svensson[@]klimatbyran.se
Telefon: 040-643 21 54.

 

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är Måndag 16 April 2018.

 

 

info@klimatbyran.se | Sitemap | Cookies

Copyright Klimatbyrån AB © 2016 All Rights Reserved
Klimatbyrån AB • Travbanegatan 6 • 213 77 MALMÖ